Er is een komen en een gaan.

1 april is mijn laatste werkdag en nee…….het is geen grap!

Ik ga gebruik maken van mijn vroeg pensioen.

6 Jaar heb ik lief en leed gedeeld met Egchel.

Daarvoor wil ik iedereen bedanken voor al die mooie jaren van vriendschap, alle hulp en steun die ik heb gekregen.

Maak er fijne jaren van met mijn nieuwe collega Dana!

CARPE DIEM!

Marlies Grubben

________________________________

Beste inwoners van Egchel.

Al enkele jaren wordt in de gemeente Peel en Maas de pilot uitgevoerd voor de hulp bij het huishouden. De regie hiervan ligt bij de kernen zelf. Zelfsturing. Doel hiervan is inwoners zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen woning te laten wonen.

Voor de uitvoering en ondersteuning hiervan is in elke kern een dorpsondersteuner actief. Voor Egchel is dit Jacqueline Janssen werkzaam bij Vorkmeer. Door een interne reorganisatie gaat Jacqueline ons echter verlaten. In overleg met Vorkmeer gaat Dana van de Rieth voor Egchel deze werkzaamheden overnemen.

Wij danken Jacqueline van harte voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen Dana veel succes toe.

Namens Dorpsoverleg Egchel. Kernteam.

________________________________

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren in Egchel als dorpsondersteuner gewerkt en mogen ervaren dat de inwoners van Egchel voor elkaar klaar staan. Ik draag het stokje nu over aan Dana, en heb er vertrouwen in dat de combinatie van werkzaam zijn bij de Hoeskamer en als dorpsondersteuner ten goede komt voor Egchel. Bedankt voor jullie vertrouwen de afgelopen jaren en tot ziens.

Met vriendelijke groet

Jacqueline Janssen

________________________________

Dana wil zich even voorstellen:
Mijn naam is Dana van de Rieth, ik ben 44 jaar en woonachtig in Buggenum, samen met mijn man en 2 kinderen.
Momenteel ben ik werkzaam als beroepskracht bij de Dorpsontmoeting in Kessel. Ik ga per 1 april de overstap maken naar de Dorpsontmoeting bij jullie in Egchel en zal dus Marlies gaan opvolgen.
Ook zal ik dan als Dorpsondersteuner aan de slag gaan en Jacqueline gaan opvolgen. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging! En mochten er nog vragen zijn, stel ze me gerust!

Met vriendelijke groet,
Dana van de Rieth

________________________________

ytics -->