Bridgeclub B.C. Helden organiseert ‘Start met bridge’

Elke Maandag middag is de bridgeclub in ‘t Erf.

Medio september 2022 start BC Helden met het speciale project ‘Start met bridge’.

Bridge houdt je actief

In Nederland spelen ongeveer 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk! Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Uit onderzoek is gebleken dat bridge mensen sociaal actief en mentaal fit houdt. Door bij een club te spelen ontmoet je veel andere mensen en ontstaat er vaak een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt.
Start met bridge, met deze methode lukt het!
Bridgen kun je snel, maar je moet natuurlijk wel de beginselen beheersen. Vooral wanneer je niet heel jong met bridge begint, kun je de start als drempel ervaren. Er is goed nieuws. Speciaal voor de wat latere starter heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Je kunt met deze cursus al heel snel bij een club spelen!
Start met bridge bij Bridgeclub BC Helden
Ook bridgeclub BC Helden is ervan overtuigd dat ‘Start met bridge’ een heel toegankelijke methode is. We hebben daarom dit project gestart en ontmoeten iedereen die nieuwsgierig is geworden graag snel op de club!
Info-avond:
Wij willen beginnen met een info-avond, waarin uitleg wordt gegevens over de beginselen van Bridge en de mogelijkheden tot het volgen van een cursus. Deelname aan deze avond is gratis.

Meer weten over Start met Bridge?
Ga naar de website https://23010.bridge.nl voor meer informatie over onze club of bel met onze secretaresse José Bijker, tel. 077-4651845.

 

ytics -->