Dinsdag 8 november 2022:

Het internet: wat handig dat je allerlei informatie zo snel beschikbaar hebt! Dat je zo snel zelf dingen kunt regelen. Maar ook wat vragen ze nu allemaal van me? Je hoort steeds vaker over oplichting via het internet. Wat kun je vertrouwen, wat niet en hoe weet ik dat?
Social media, groepsdruk, phishing, fraude. Dit zijn maar een paar voorbeelden die je zo op kunt noemen en zo is er nog zoveel meer. Het houdt de gemoederen van vele bezig. Niet alleen de jeugd, maar iedereen heeft er mee te maken. Daarom organiseren wij van EVA en de KBO van Egchel, gezamenlijk, een zeer interessante en informatieve voorlichtingsavond over het internet. De mogelijkheden, maar ook de bedreigingen.

We hebben ervoor gekozen deze avond gezamenlijk te organiseren, omdat het voor de leden van beide verenigingen interessant is en we zo de kosten kunnen delen. Op deze avond zijn dus heren ook welkom!

Dinsdag 8 november verzorgt Lei Seuren voor ons een pakkende avond over de mogelijkheden en bedreigingen van het internet. Lei Seuren zit al meer dan 30 jaar bij de zedenpolitie van politie-eenheid Limburg. Daarnaast verzorgt hij inmiddels al weer meer dan 15 jaar workshops over de mogelijkheden en bedreigingen van het internet. Door zijn uitgebreide ervaring weet hij het voor iedereen pakkend en zeker leerzaam te brengen.

De avond begint om 19.30 uur in ’t Erf.

Voor deze avond is de eigen bijdrage voor leden van EVA of de KBO €2,50. Voor niet-leden vragen we een eigen bijdrage € 3,50. Voor heren die lid zijn van de KBO is de eigen bijdrage dus ook €2,50. Partners van EVA leden of andere belangstellende zijn ook welkom, maar dienen wel de €3,50 eigen bijdrage te betalen.

Koffie, thee en andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave uiterlijk 2 november.
Betalen = opgeven. Maak de eigen bijdrage voor 2 november over op rekeningnummer nl74rabo0120792435 tnv EVA. Vermeld bij de betaling duidelijk je voor- en achternaam + internet.
Dit geldt ook voor KBO leden, maar zij hebben ook de mogelijkheid zich op te geven via het opgave strookje, dat onderaan de KBO nieuwsbrief van november 2022 zit. Deze dient ook uiterlijk 2 november bij Coos de Bruijn ingeleverd te zijn, met daarbij de contante betaling van de eigen bijdrage.

Wij benadrukken nogmaals het belang van tijdig opgeven, niet alleen voor degene die de avond verzorgd, maar ook voor ’t Erf om een goede indeling te kunnen maken.

We hopen vele van jullie op dinsdag 8 november om 19.30 uur in ’t Erf te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van EVA en KBO Egchel

ytics -->