Om deze website zoveel mogelijk toegankelijk te maken, is deze ook geschikt voor op Uw telefoon, laptop en computer te bekijken.

Op de vernieuwde website van Egchel; is zoveel mogelijk het oude Nieuws meegenomen naar de nieuwe website.

De voornaamste verwijzingen ziet U boven in et scherm staan

Als U naar onderen scrolt, ziet U de links naar de Kalender, Dorpsoverleg en verenigingen staan. Eronder de link naar de Startpagina Egchel.

De pagina Nieuws verwijst naar een pagina, over Giel Peeters, Foto’s uit de Hoeskamer, oude activiteiten van Kinder Vakantiewerk, Interviews, Oud Nieuws Egchel (alle maanden Egchel Nieuws vanaf 2004) Activiteiten in Egchel en verslagen van de carnavalsoptochten.

De kalender bevat dus de evenementen in Egchel. Deze wordt bijgewerkt, als de datums ontvangen worden door de verenigingen. Is gemakkelijk met name voor de verenigingen als ze wat willen organiseren c.q. te kijken of er op een bepaalde datum al een activiteit is.

De pagina Dorpsoverleg en Leefbaarheid wijzen naar deze onderwerpen. 

De wegwijzer, naar de Bedrijven, Startpagina en naar de verenigingen.

Op de startpagina, worden de bedrijven en verenigingen en nog meer links getoond. Zover bekend staan alle Egchelse verenigingen en bedrijven erop. Ontbreekt er een bedrijf uit Egchel; laat het even weten. 

De pagina Foto’s (Straatbeeld) 

Alle straten in Egchel staan erop met alle huizen. Ook van straten waarvan de bewoners betrokken zijn bij Egchel.

Een verzoek is er om als U op een foto aanwijst op Uw laptop of computer om te controleren of het huisnummer klopt. Graag dit doorgeven.

Hoop dat U met plezier naar deze website kijkt.

ytics -->