Wijkagenten Egchel stellen zich voor!

Wij, Jennifer van der Stoep, Johan Ramakers en Sander Hermans, zijn de wijkagenten van de dorpskernen Egchel, Panningen, Helden, Kessel en Kessel-Eik. Wij zijn vanuit de politie het gezicht naar buiten toe en werken eraan om deze dorpen veilig en leefbaar te houden.

Buurtbewoners kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij ons terecht. Wij voeren onze werkzaamheden uit vanaf het politiebureau in Panningen dat deel uitmaakt van het Basisteam Horst/Peel en Maas. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te volgen op Instagram ‘wijkagenten_horst_peel_en_maas’. Als wij niet aanwezig zijn, kunnen buurtbewoners een bericht voor ons achterlaten. Bel bij spoedgevallen met 112.

Wenst u liever anoniem iets te melden dan kan dit via ‘Meld misdaad anoniem’ te bereiken via het telefoonnummer 0800-7000.

Taken wijkagent
De wijkagenten zijn verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen de ‘wijk’. Zij richten zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagenten onderhouden contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagenten.

Kijk op www.politie.nl
Op www.politie.nl, onder het kopje ‘Mijn buurt’, vindt u alle informatie over uw wijk en de wijkagenten die in uw wijk actief zijn.

(Van Links naar rechts: Sander Hermans, Johan Ramakers en Jennifer van der Stoep) Foto gemaakt door Edward-Media

ytics -->